Καλοκαιρινή διασκέδαση με οικονομία: παιχνίδια στην παιδική πισίνα!


Τώρα που διανύουμε τον πρώτο καύσωνα και τα παιδιά είναι στο σπίτι χρειάζεται να βρούμε διασκεδαστικές και δροσερές δραστηριότητες εάν είμαστε στην πόλη και δε μπορούμε να πάμε στη θάλασσα. Ιδέες υπάρχουν πολλές και εμείς σας δίνουμε μία δροσερή, διασκεδαστική και πάνω απ’όλα οικονομική λύση: την παιδική πισίνα!

Pool story

 

Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους πλαστική πισίνα που παίζαμε σαν παιδιά και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους για να ψυχαγωγήσει και όχι μόνο να δροσίσει τους μικρούς μας φίλους. Ακολουθούν μερικές ευφάνταστες ιδέες που εφαρμόζονται στο μπαλκόνι ή στον κήπο.

 

  • Φτιάξτε γιγάντιες φουσκάλες στο μέγεθος των παιδιών! bubble-boyΧρειάζεστε διάλυμα φυσαλίδων, μία μικρή πλαστική πισίνα και ένα χούλα χουπ (το θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια;). Για καλύτερο αποτέλεσμα φτιάξτε το διάλυμα από το προηγούμενο βράδυ ώστε να είναι πιο ισχυρό και αφήστε το μέχρι την επόμενη μέρα. Το παιχνίδι ξεκινάει και βάζετε το παιδάκι σας στη μέση της πισίνας και στο κέντρο του χούλα χουπ και γρήγορα σηκώνετε το χούλα χουπ. Είναι πιο εύκολο όταν το κάνουν δύο άτομα μαζί, το ένα στην μια μεριά και το άλλο στην άλλη. Θα εκπλαγείτε από τις πελώριες φουσκάλες και τα παιδιά θα ξετρελαθούν!

 

 

  • Μπορείτε να γεμίσετε την πισίνα με διαφορετικά υλικά αντί για νερό και να ετοιμάσετε παιχνίδια με συγκεκριμένο θέμα για τα παιδάκια! Για παράδειγμα να βάλετε καλαμπόκι και να δημιουργήσετε σκηνικό φάρμας ή να βάλετε αλεύρι και να αφήσετε τα παιδιά να παίξουν με τα παιχνίδια τους εκεί. Θα το λατρέψουν!

pool corn games

 

 

  • Βάλτε στην πισίνα πολύχρωμες μπαλίτσες και γεμίστε με νερό για να δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες για ατελείωτο παιχνίδια και πολλά γέλια!

use balls

 

 

  • Φαντάζεστε ότι είστε ήδη στην παραλία; Γεμίστε την πισίνα με άμμο και αφήστε τα παιδάκια σας να ευχαριστηθούν παιχνίδια και κατασκευές.

sand

 

 

water balloons

  • Ετοιμάστε μπαλόνια με νερό και γεμίστε την πισίνα με αυτά. Οι αγώνες και το κυνηγητό μπορούν να αρχίσουν μεταξύ σας και να δροσιστείτε διασκεδάζοντας.

water balloon fight

 

Επιστρατεύστε τη φαντασία σας και διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά με οικονομικούς τρόπους στην παιδική πισίνα!

dog-in-kiddie-pool

 

Το σημαντικό είναι ότι οι παιδικές πισίνες  διατίθενται σε οικονομικές τιμές και μπορούν να έχουν πολλαπλή χρησιμότητα. Για παράδειγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθηκευτικός χώρος για τα παιχνίδια, να φυτέψετε σε αυτές λουλούδια και λειτουργήσει ως δροσερό καταφύγιο για τους σκύλους τις καυτές καλοκαιρινές μέρες.

 

 

Καλή διασκέδαση!

pool party

πηγές: www.apartmenttherapy.com, http://hintmama.com

Κατηγορίες: Tips για το σπίτι, Tips οικονομίας