Νέος κύκλος αιτήσεων στο Orange Grove!


Το Orange Grove αποτελεί πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα για την στήριξη των νέων επιχειρήσεων με την παροχή χώρου εργασίας και υπηρεσιών εκπαίδευσης και δικτύωσης. Το timimas έχει την χαρά να αποτελεί μέλος του ολλανδικού «πορτοκαλεώνα» και να απολαμβάνει τη στήριξη και την καθοδήγηση του!

orangegrove2

Πριν από ένα χρόνο το Orange Grove ξεκίνησε τη λειτουργία του ως θερμοκοιτίδα (incubator) νεοφυών επιχειρήσεων (startups) στο κτίριο της ολλανδικής πρεσβείας στο κέντρο της Αθήνας και παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι φρέσκες επιχειρηματικές ιδέες για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν σε βιώσιμες νέες επιχειρήσεις.

orange-grove-one-year

Σε αυτό τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του συνολικά 47 νεοφυείς επιχειρήσεις, αποτελούμενες από περίπου 90 νέους επιχειρηματίες (Έλληνες και Ολλανδούς) συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Orange Grove  και απέκτησαν σημαντική δικτύωση, επαφές με πιθανούς επενδυτές, τεχνογνωσία, νέες γνώσεις και ικανότητες μέσα από σεμινάρια και workshops, υποστήριξη και καθοδήγηση από μέντορες και coaches καθώς και δικηγόρους και λογιστές.

 

Orange grove seminars

seminars

 

Εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ολλανδική πρεσβεία και το Orange Grove που πιστέψανε στο όραμα του timimas καθώς και για τη στήριξη και την καθοδήγηση που προσφέρουν στην προσπάθεια μας.

timimas @ orange grove

Μπορείτε και εσείς να γίνετε μέλη του Orange Grove! Μοιραστείτε την επιχειρηματική σας ιδέα & δείτε τη να ευδοκιμεί – κάντε αίτηση τώρα!

Θέλετε και εσείς να μοιραστείτε την επιχειρηματική σας ιδέα και να γίνετε μέλη της οικογένειας του Orange Grove; Τώρα είναι η ευκαιρία σας καθώς έχει ανοίξει ο νέος κύκλος αιτήσεων! Έχει ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων και στις 15 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής – για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση δείτε εδώ: http://www.orangegrove.biz/orange-grove/how-to-apply/.

 


 

Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 106 74 Αθήνα, ισόγειο

T: 211 4082551
T: 211 4082552

E: info@orangegrove.biz

www.orangegrove.biz   

 

Κατηγορίες: η «Σοφία» του timimas