Τώρα πια online παραγγελίες στο timimas!


Ήρθε η στιγμή να σας ανακοινώσουμε με χαρά ότι έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία online παραγγελιών, σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα Agora-zw. Σύμφωνα με την online έρευνα που πραγματοποιήσαμε το Σεπτέμβριο, 2 στους 3 χρήστες μας ζήτησαν τη δυνατότητα παραγγελιών και εμείς ανταποκριθήκαμε στο αίτημά τους!

Έτσι η πλατφόρμα του timimas αναβαθμίζεται και αποκτά πλέον ολοκληρωμένο χαρακτήρα για να ικανοποιήσει όλους τους χρήστες που επιθυμούν πέρα από τη σύγκριση τιμών και την αναζήτηση προσφορών να ολοκληρώνουν το ηλεκτρονικό τους ταξίδι κάνοντας και τις αγορές τους. Πρόκειται για ένα εύχρηστο σύστημα που επιτρέπει την ολοκληρωμένη αγορά σε συσκευασμένα καθαριστικά και είδη υγιεινής από το σπίτι και μελλοντικά πρόκειται να προστεθεί η δυνατότητα παραγγελίας σε περισσότερα προϊόντα, κατηγορίες και καταστήματα ώστε να βελτιώνεται διαρκώς η ποιότητα της υπηρεσίας του timimas.gr για τον καταναλωτή.

orderables

 

orderable button

Αναλυτικότερα, ο χρήστης  φτιάχνει τη λίστα αγορών του και βλέπει ποια από τα επιλεγμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα για παραγγελία, τα οποία φέρουν ειδική σήμανση και αφορούν τις κατηγορίες ομορφιά & υγεία και φροντίδα σπιτιού. Έπειτα στη διαχείριση της λίστας του έχει τη δυνατότητα αγοράς των εν λόγω προϊόντων.  Στη συνέχεια ο χρήστης συμπληρώνει τη φόρμα των στοιχείων επικοινωνίας, επιλέγει τρόπο πληρωμής (αντικαταβολή/τραπεζική κατάθεση) και καταχωρεί την παραγγελία του πατώντας το κουμπί «ΑΓΟΡΑ». Τέλος ενημερώνεται με email για την αναλυτική λίστα και το κόστος της παραγγελίας του και η παραγγελία του προωθείται στο κατάστημα που επέλεξε (στο agora-zw.gr) για να εκτελεστεί.

Τα ψώνια στο timimas.gr αναμένεται να γίνουν ακόμη πιο προσιτά και ευχάριστα μέσα στο Δεκέμβρη καθώς η πλατφόρμα θα εμπλουτιστεί με εκπτωτικά κουπόνια αποκλειστικά για τους χρήστες του timimas.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα agora-zw.gr. Τα κουπόνια αυτά προσφέρονται σε αγαπημένα προϊόντα και δίνουν το αποκλειστικό προνόμιο στο χρήστη που βάζει την παραγγελία του να εξοικονομήσει χρήματα, κάνοντας την ηλεκτρονική αγοραστική εμπειρία ακόμα πιο συμφέρουσα!

Καλές αγορές!

Chalk drawing - "Order  now" word on the chalkboard

 

Κατηγορίες: η «Σοφία» του timimas

  • Καλή επιτυχία, ευχόμαστε!!! (από το πάρτι της Μάρθας)

    • timimas

      Ευχαριστούμε πολύ!!